Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser
 
Jeg er netop blevet færdig med en opdateret 2. udgave af kursusmaterialet til Power BI.
Indholdet er opdateret til februar 2020-udgaven af Power BI med bl.a. den nye båndoplevelse og den nye filterrude, ligesom jeg også kommer ind på for eksempel visuelle værtøjstip, tilpasning af temaer og har tilføjet et lille, hurtigt eksempel på visualisering af data fra den grønlandske statistikbank til lige at komme i gang på.
 
Den nye båndoplevelse er i preview (funktion til eksempelvisning) indtil april, hvor den bliver indført som standard. 

Introduktion til Power BI Desktop, 2. udgave

I bogen Power BI Desktop – Introduktion (260 s.) bliver kursisten introduceret til Power BI med fokus på Power BI Desktop i følgende kapitler:
  Introduktion til Power BI Desktop
  Forbindelser og transformationer
  Datamodellering
 ■ Tilføj beregnede felter med DAX
 ■ Introduktion til visualisering

Andre relevante titler

Du kan måske også være interesseret i disse titler om business intelligence:
  Business Intelligence i Excel
  Power Query i Excel
  Introduktion til Power BI Desktop, 1. udgave
 ■ Introduktion til Power BI Service
Slip for det krævende arbejde og lad os om udviklingen af et professionelt kursusmateriale!

Sprogversioner

Alle nyere kursusmaterialer laves i en fælles DK/UK-version, hvor al teksten er på dansk med skærmbilleder fra den danske version og danske kommandoer med engelske kommandoer indsat i nedtonet skrift.

Instruktørbistand

Mangler du en underviser kan jeg selvfølgelig også hjælpe med dette. Jeg har undervist i alle Office-programmer og -pakker i snart 30 år og skrevet mange hundrede forskellige bøger og kursusmaterialesæt, denne bog er bog nr. 355, så jeg har da lidt erfaring!

Jeg tilbyder en kompentent instruktør med solide pædagogiske evner, humor og en solid faglig ballast til alle Office-programmer – ring eller skriv og hør nærmere.

Får du de rigtige nyhedsbreve?

Du er tilmeldt dette nyhedsbrev som samarbejdspartner/kursuscenter med primær interesse i kursusmaterialer, og modtager derfor kun relevante nyhedsbreve om nye udgivelser og kurser.
 
Jeg udgiver også tips og tricks m.v. rettet mod Office-brugere, og hvis du er interesseret i også at modtage disse, kan du kan ændre dine nyhedspræferencer ved at klikke på Opdater mine interesse- og navneoplysninger her eller nederst i nyhedsbrevet for derved at bestemme, hvilke nyhedsbreve du vil modtage.
Med venlig hilsen,
Innovate Technology

Jørgen Koch
jko@innovate.dk