Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,

Velkommen til vores nye hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om, hvad Innovate kan hjælpe dig med.

Innovate er en dynamisk it-virksomhed med fokus på undervisning, kursusmateriale og udvikling i primært Microsoft Office-programmerne. 

Vi har undervist i alle Office-programmer og -pakker i mere end 20 år og skrevet mere end 500 forskellige kursusmaterialesæt, så vi ved hvad vi taler om! Vi har også udviklet en del applikationer i fx Microsoft Access og Microsoft Excel og hjulpet flere store virksomheder med at holde styr på deres data og økonomiberegninger.

Vi håber også vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så igen – velkommen! 

Med venlig hilsen,
Innovate Technolgy

Jørgen Koch 
jko@innovate.dk 

Kurser og undervisning

Vi tilbyder topprofessionelle kurser og instruktører med solide pædagogiske evner og en god faglig baggrund til næsten alle gængse programprodukter og andre spændende kurser.

Vi tilbyder både vores assistance som underleverandør til veletablerede kursuscentre og afholder lukkede firmakurser efter aftale.

| Læs mere 
Professionelle instruktører med både humor og stor faglighed
Kursusmateriale til den professionelle underviser

Kursusmateriale

Vi er kendt for at udarbejde et professionelt kursusmateriale i et rigtig flot layout. Kursusmaterialet er meget omfattende, let forståeligt skrevet i bogform og beskriver i detaljer de enkelte arbejdsprocesser.

Der er selvfølgelig både indholdsfortegnelse og stikordsregister i alle vores materialesæt, så du nemt og hurtigt kan finde det du vil vide.

| Læs mere 

Konsulenthjælp

Innovate kan også hjælpe dig med lige netop de opgaver, som du sidder og bøvler med.

Det kan fx være du ikke kan komme i gang efter et kursus, hvor vi tilbyder vi individuel follow-up, hvor du får hjælp til at bruge de indlærte funktioner i dine egne filer eller evt. en fast konsulent i huset med jævne mellemrum?

Udvikling

Innovate tilbyder også udvikling af forskellige Microsoft Office-løsninger, fx:
  • Databaser
  • Skabeloner
  • Beregningsmodeller
  • Præsentationer
  • Analysesystemer 
Microsoft Project

Microsoft Project 2010 Grundkursus

Vi er netop blevet færdige med kursusmateriale til Microsoft 2010 Grundkursus. Materialet endte på 198 sider og lærer dig at bruge Microsoft Project til at styre dine projetkter.

ISBN
978-87-633-1498-5 Spiralindbundet

Læs mere 
Frameld dig dette nyhedsbrev