Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser
 
Jeg har skrevet en del bøger om Business Intelligence, som du selvfølgelig også kan bestille som kursusbøger.
De er alle fire bygget op på en lidt ny måde med gennemgående praktiske hands-on-øvelser, quizzer og opgaver på egen hånd.

Business Intelligence i Excel

I bogen Microsoft Excel – Business Intelligence (250 s.) bliver kursisten introduceret til Business Intelligence i Excel i følgende kapitler:
  Business Intelligence i Excel
  Forbindelser og transformationer
  Datamodellering
 ■ Introduktion til PowerPivot og DAX
 ■ Power Map
 ■ Introduktion til Power BI Desktop

Power Query i Excel

I bogen Microsoft Excel – Power Query (80 s.) bliver kursisten introduceret til Power Query i Excel i følgende kapitler:
  Introduktion til Power Query
  Forbindelser og transformationer
 
Bogen er et uddrag af bogen Microsoft Excel – Business Intelligence. 

Introduktion til Power BI Desktop

I bogen Power BI Desktop – Introduktion (258 s.) bliver kursisten introduceret til Power BI med fokus på Power BI Desktop i følgende kapitler:
  Introduktion til Power BI Desktop
  Forbindelser og transformationer
  Datamodellering
 ■ Tilføj beregnede felter med DAX
 ■ Introduktion til visualisering

Introduktion til Power BI Service

I bogen Power BI Service – Introduktion (112 s.) bliver kursisten introduceret til Power BI med fokus på Power BI Service og muligheder for deling m.v. ved anskaffelse af en Power BI Pro-licens i følgende kapitler:
  Introduktion til Power BI Service
  Opret forbindelse til data
  Gateways og dataflows
 ■ Rapporter og dashboards
 ■ Deling og samarbejde
Slip for det krævende arbejde og lad os om udviklingen af et professionelt kursusmateriale!

Sprogversioner

Alle nyere kursusmaterialer laves i en fælles DK/UK-version, hvor al teksten er på dansk med skærmbilleder fra den danske version og danske kommandoer med engelske kommandoer indsat i nedtonet skrift.

Instruktørbistand

Mangler du en underviser kan jeg selvfølgelig også hjælpe med dette. Jeg har undervist i alle Office-programmer og -pakker i mere end 20 år og skrevet mange hundrede forskellige bøger og kursusmaterialesæt, så jeg har da lidt erfaring!

Jeg tilbyder en kompentent instruktør med solide pædagogiske evner, humor og en solid faglig ballast til alle Office-programmer – ring eller skriv og hør nærmere.

Får du de rigtige nyhedsbreve?

Du er tilmeldt dette nyhedsbrev som samarbejdspartner/kursuscenter med primær interesse i kursusmaterialer, og modtager derfor kun relevante nyhedsbreve om nye udgivelser og kurser.
 
Jeg udgiver også tips og tricks m.v. rettet mod Office-brugere, og hvis du er interesseret i også at modtage disse, kan du kan ændre dine nyhedspræferencer ved at klikke på Opdater mine interesse- og navneoplysninger her eller nederst i nyhedsbrevet for derved at bestemme, hvilke nyhedsbreve du vil modtage.
Med venlig hilsen,
Innovate Technology

Jørgen Koch
jko@innovate.dk